Εταιρία

Tο 1990 ξεκινήσαμε στην Πάτρα με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των πελατών μας μέσω των προιόντων μας (διαφημιστικά δώρα- ένδυση-διαφημιστικό αντικείμενο). Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες συνεχίζουμε το έργο μας στο τομέα της εκτύπωσης διαφημιστικών προιόντων (ΔΩΡΟΙΔΕΑ) προσθέτοντας ένα επιπλέον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ειδων εστιασης.


Στο τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ειδών εστίασης (ΙΔΕΑ textile) οδηγηθήκαμε απο τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς λόγω της αύξησης του τουρισμού και προτροπής αρκετών πελατών μας. Γι’ αυτό εξασφαλίσαμε συνεργασίες με πρωτοπόρες επιχειρήσεις ύφανσης φροντίζοντας οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Ετσι μας δίνετε η δυνατότητα να πετυχαίνουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος απο την ικανοποίηση και των δύο πλευρών από την συνεργασία .Τα προιόντα της ΙΔΕΑ textile θα διατίθονται στους πελάτες μας με ή χωρίς το λογότυπο της επιχείρησής τους (εκτύπωση-κέντημα) .


Βασική φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι η πραγματική εμπορική σχέση με τον πελάτη μας μέσα σε κλήμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Αυτό είναι και το βασικό κριτήριο για την επιλογή των συνεργατών μας.


Στόχος μας η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής –παράδοσης των προιόντων μας. Μετά από τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά θέλουμε να πιστεύουμε οτι τα παραπάνω είναι αυτά που οι πελάτες μας, μας έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις της αγοράς .


ΠΕΤΣΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣε όλα μας τα είδη μπορεί να κεντηθεί το λογότυπο της επιχείρησής σας σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως επίσης και να εκτυπωθεί σε μηχανήματα υψηλής πιστότητας με ανεξίτηλα χρώματα.

Πετσίνης Κωνσταντίνος
Πατρών Κλάους 120 Πάτρα
Μεταξοτυπίες - Διαφημιστικά
2610.361805 & 2610.320814

FIND US
facebook   instagram